Debat i ashpër mes Haradinajt dhe Gecit në debatin televiziv

0

Debat i ashpër është zhvilluar mes Gani Gecit dhe Nasim Haradinajt për Ahmet Krasniqin.

Ata kanë folur për Krasniqin dhe shumë gjëra tjera, krejt këto në kuadër të debatit për Gjykatën Speciale.

PRESSING

DISKUTOHET PËR GJYKATËN SPECIALE DHE VRASJET E PASLUFTËS

Posted by T7 on Monday, November 5, 2018

-Sponzor-