Dëgjojeni me kujdes fjalët e kësaj loke se çka thotë ajo

0

Një loke kosovare shihet derisa thur vargje për Presidentin Historik, Ibrahim Rugovën, transmeton Gazeta NewBorn.

Fjalët e saj ku ajo i thur vargje Rugovës, po shpërndahet shumë në rrjetet sociale.

Ajo i thur aq bukur vargjet për Rugovën sa që do të iu befasoj.

Kjo eshte Lokja qe e thot nje Ralitet per Dr Ibrahim Rugoven

Posted by Dr Ibrahim Rugova dhe të vërtetit e LDK – Së on Sunday, June 24, 2018

-Sponzor-