Deklarohet edhe Adem Mikullovci, ja cili është vendimi i tij…

0

Përçarjet brenda Vetëvendosjes që u bënë publike së fundmi çuan deri në dorëheqjen e disa prej anëtarëve të Kryesisë.Deputeti më i vjetër i Kuvendit të Kosovës, Adem Mikullovci, nuk ka dashur të prononcohet lidhur me atë se çfarë po ndodh brenda partisë që ai i takon.

“Nuk kam koment për këto zhvillime të fundit, por edhe nuk dua as të prononcohem. Unë jam aktivist i jashtëm i partisë. Derisa të sqarohet situata nuk dua të flas”, ka thënë Mikullovci për Gazetën Blic.Vetëm sota nga LVV, kanë dhënë dorëheqje Shqipe Pantina dhe Zgjim Hyseni.

-Sponzor-