Del libri me i ri “Fishta dhe tradita e leximit” nga prof.Flamur Maloku

0

Profesori e poeti i njohur, Flamur Maloku, ka botuar librin e tij me të ri të quajtur “Fishta dhe tradita e leximit”

Ky libër është botuar në Qendrën e Shqiptate të Studimeve Letrare “Pjetër Budi” me drejtues Behar Gjokën.

Sponzor

Botimin e librit e ka bërë të ditur vetë autori i librit, Flamur Maloku.

Postimi i tij;

Miq te dashur,

Sot nga Tirana me erdhi nje lajm i mire.

Qendra Shqiptare e Studimeve Letrare “Pjeter Budi”, me drejtues Behar Gjoken, ka botuar librin tim me te ri studimor “Fishta dhe tradita e leximit”.

-Sponzor-