Demantim: Frashër Krasniqi nuk e ka dhënë asnjë deklaratë për Haradinajn dhe bashkëshortën e tij

0

Sot është publikuar një lajm i rremë, pre e të cilit ka rënë edhe portali ”Gazeta NewBorn”.

Në këtë lajm me titull ”Frashër Krasiqni: ‘Ramush Haradinaj vetëm gruan e ka të mirë.”

Sponzor

As titulli e as përmbajtja e lajmin nuk përmban asgjë të vërtetë, pasi deputeti Krasniqi nuk e ka dhënë asnjë deklaratë lidhje me Haradinajn, sidomos në dy ditët e fundit.

Krejt ajo çka ka folur Krasniqi ka qenë debati i tij i mbrëmshëm në emisionin ”Rubikon” tek Adriatik Kelmendi,por aty nuk ka folur për Haradinajn dhe as për bashkëshortën e kryeministrit.

Gazeta NewBorn, i kërkon falje publike deputetit Krasniqi për publikimin e këtj lajmi të plasuar edhe në mediumin tonë.

-Sponzor-