Dhurata injoron Bleron, ja çka thotë për Ukin

0

Këngëtarja Dhurata Ahmetaj ishte protagoniste e rubrikës ‘Kë zgjedh’ .

Dhurata u ‘detyrua’ të zgjedhte mes emrave të njhur të estradës sonë, shumë prej tyre kolegë të saj.

Sponzor

Ndër të tjera, Dhurata kishte për detyrë të zgjedhte mes Bleros dhe Ukit.

E se kë zgjodhi ajo, kuptojeni në videon më poshtë, në minutën e 1:17.

-Sponzor-