Dikur kundër Thaçit – Ja çka thotë tani Arif Vladi për të²

0

Këtë javë ekskluzive n’Kosovë Show ishte Arif Vladi. Ai tregoi si filloi kënga e “Marrshit të UÇK-së” dhe se a ka diçka qe e shpaguan këtë këngë të cilën ai e quajti himn.

Kjo si duket ishte edhe kundërpërgjigjie ndaj Adelina Ismajlit.

Sponzor

-Sponzor-