Diss se jo mahi / Sahit Plisi ia bënë bajat mikrofonin yllit të tallavasë

0

A keni parë deri më tani sfida më interesante se kjo?

Bëhet fjalë për një video të postuar në rrjetet sociale, me muzikën tallava në njërën anë dhe atë turqisht në anën tjetër, transmeton Albanienshow.

Sponzor

Me të parë të videos, së pari mund ta shikoni duke ia dhënë një rend tallava, por kombinimi i videos me humoristin e njohur Vedat Bajrami, duke luajtur me një muzikë turqisht, ia vë kapakun kësaj sfide.

Kjo video mund të komentohet edhe si prej idhnimit në gëzim. / Albanienshow

Për më shumë detaje, shikone videot më poshtë:

Kenga tallava:

tag shoqrin qe e duan muziken tallava

Posted by Humor nga Bota on Saturday, April 28, 2018

jasha babooo

Posted by Humor nga Bota on Thursday, April 26, 2018

-Sponzor-