Do shkriheni së qeshuri me talljen që bën aktori tek kufiri Kosovë-Shqipëri

0

Lajmi për pagesën tek kufiri Kosovë-Shqipëri, ka shqetësuar jashtë mase shqiptarët e dy shteteve.

Madje aty u mbajtë dhe protestë, ku u shkatërrua çdo pajisje që ishte vënë për të bërë këto pagesa.

Është aktori i njohur Fatmir Spahiu ai i cili ka udhëtuar drejt Shqipërise, e ku është tallur me pagesën që duhej të bënte aty, por që tani për tani është e pamundur.

“Pse more, unë desha me ia dhanë shteti një 5 euro, po…”, është shprehur aktori

Deshta me pagu po s’pat mundesi!

A post shared by Fatmir Spahiu Bufi (@fatmirspahiu) on 

-Sponzor-