Do të befasoheni! Kaq e bukur është gruaja e Sinan Vllasaliut

0

Gruaja e Sinan Vllasaliut shfaqet si ansjëhere me parë

Dikur askush nuk dinte thuajse asgjë për jetën e këngëtarëve përtej skenës.

Sponzor

E, sot dihen edhe detajet më të vogla, e lëre më ato të mëdhatë.

Për vite me radhë Sinan Vllasaliu ishte këngëtari më i pashëm, më i dëgjuar e kërkuar thuajse kudo. Të gjithë flisnin vetëm për të dhe namin e tij, e sot flitet edhe për familjen e Sinanit, gruan, vajzën, nipin e mbesën.

Në këtë foto, bashkëshortja e këngëtarit shihet bashkë me nipin, si gjyshe e dedikuar.

-Sponzor-