Drejtori i Infermierisë së QKUK-së, të vendoset infermieri në plan të parë, koeficienti 3.2

0

Drejtori i Departmentit të Infermierisë brenda QKUK-së, Sami Tahiraj, përmes një interviste dhënë radiotelevizionit publik RTK, ndër të tjera apelon tek Kryeministri, Ministri i Shëndetësisë dhe akterët tjerë relevant që infermieri të vendoset në plan të parë dhe kërkon koeficientin 3.2 duke e cilësuar atë që ishte 2.25 si ofendues.

Për më shumë, ndiqeni intervistën e plotë :

-Sponzor-