Driloni, i riu që po mahnitë me zërin dhe repin që po e bën

0

Emri i tij është Drilon, ai është i riu nga Drenica tashmë ka zgjedhur rrugën e tij të suksesit.

I ri në moshë, por shumë premtues per ata që e pëlqejnë repin.

Sponzor

Driloni, një artist i jashtëtakonshëm por kjo është vetëm njëri nga tiparet që e dallojnë atë nga konkurrentët tjerë.

Përveç saj, Driloni poashtu e ka edhe një zë tejet të këndshëm e të pëlqyer për veshin e njeriut.

https://www.instagram.com/p/CTkeFxRDuV1/?utm_medium=copy_link

 

 

-Sponzor-