E dhimbshme: Debohet në rrugë familja 6 anëtarshe nga Peja, nuk ka mundësi të paguaj qera

0

– Sot është debuar në rrugë familja 6 anëtarshe SHKULIQI nga Peja. – arsyeja nuk ka mundësi me pagu qera.

Ju ftojm të gjithve ta ndihmojmë këtë familje në këto ditë të ftohta dimri, mos të mbet me fëmijë në rrugë, të mbledhim para dhe të ja paguajm një banes së paku deri në Pranverë.
Nr. kontaktues i familjes SHKULIQI është 043959045
Shpërndaje dhe ndoshta dikush nga shoqëria mund ti dal në ndihmë kësaj familje.

Sponzor

Zoti ju shpërbleftë.

– Sot, Debohet në rrugë familja 6 anëtarshe SHKULIQI nga Peja. – arsyeja nuk ka mundësi me pagu qera. Ju ftojm të gjithve ta ndihmojmë këtë familje në këto ditë të ftohta dimri, mos të mbet me fëmijë në rrugë, të mbledhim para dhe të ja paguajm një banes së paku deri në Pranverë.Nr. kontaktues i familjes SHKULIQI është 043959045Shpërndaje dhe ndoshta dikush nga shoqëria mund ti dal në ndihmë kësaj familje. zoti ju shpërbleftë.

Posted by InfoKosova on Tuesday, January 8, 2019

-Sponzor-