E pabesueshme kush iu bashkua AAK-së sot

0

Arzen Bytyqi, njëri prej themeluesve të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, e që ishte edhe anëtar i Këshillit Drejtues në AAK dhe deputet i Kuvendit të Kosovës, para disa vitesh kishte dhënë dorëheqje nga të gjitha funksionet partiake të AAK-së.

Por kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, sot ka njoftuar se ai i është rikthyer partisë.

Sponzor

Shkrimi i plotë:
Radhëve të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës i është rikthyer, Arzen Bytyqi, njëri prej themeluesve të saj. AAK-ja, çdoherë, i ka dyert hapur për të gjithë njerëzit e mirë e punëtorë të Kosovës. Arzenit i dëshiroj mirëseardhje dhe punë të mbarë”.

-Sponzor-