E pabesueshme se çka ndodhi në Pejë

0

Policia e Pejës raporton për një rast dhunimi që ka ndodhur në Pejë.

Sipas Policisë, është arrestuar një i dyshuar, i komunitetit ashkali, pasi që i njëjti ka dhunuar seksualisht një femër të komunitetit egjiptian.

Sponzor

I dyshuari është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar.

-Sponzor-