E pini çdo ditë, por a e dini se çfarë ndikimi ka në organizmin tuaj

0

Botohen rezultatet e hulmtimit për çajin e zi.Nëse shpesh pini çaj, ka shumë mundësi që të keni një imagjinatë shumë të harlisur, duke ju bërë një person më kreativ sesa njerëzit që e shmangin këtë pije të ngrohtë.Një ekip psikologësh në Universitetin e Pekinit botuan rezultatet e hulumtimit që përfshinin 50 studentë në fillim të njëzetat.

Gjysma e numrit të përgjithshëm të studentëve që morën pjesë në hulumtim çdo ditë pinin nga një çaj të zi dhe pjesën tjetër të ujit të zakonshëm.Studentët që konsumonin çaj në baza ditore, vazhdimisht shënuan vlerësimet për kreativitet në të dyja testet.Çaji përmban substanca që e relaksojnë trurin, andaj, psikologët pretendojnë se njerëzit që pinë çaj përdorin të gjitha kapacitetet e tyre dhe janë më shumë krijues.

-Sponzor-