E refuzoi e dashura sepse ishte i varfër, i premtoi vetes se një ditë do të bëhej i pasur!

0

Nga mjelës lopësh e ushqyes derrash në autorin e librit më të suksesshëm në historinë amerikane: “Arti për të fituar miq dhe pushtet”.

Videoja më poshtë ju tregon se si arriti ai deri atje.

Sponzor

Ndiqeni për më shumë.

E Refuzoi e Dashura Sepse Ishte i Varfër… i Premtoi Vetes se Një Ditë do të Bëhej i Pasur!

Nga mjelës lopësh e ushqyes derrash në autorin e librit më të suksesshëm në historinë amerikane: "Arti për të fituar miq dhe pushtet". Ja se si arriti ai deri atje…

Posted by Shkolla Suksesit on Saturday, September 15, 2018

-Sponzor-