E turpshme: Hiqen flamujt amerikan, rrëzohen për toke ata të NATO-s

0

Janē hequr flamujt amerikan dhe janë rrëzuar për tokr ata të NATO-s.

Kēta flamuj ishin vendosur mbrëmë pranë objektit të Qeverisë, pas paralajmërimit për protestë.

 

-Sponzor-