Edhe mediat spanjolle flasin dhe hajnë … për shqiponjën e Xhakës dhe Shaqirit

0

Përpos mediave fashiste serbe edhe mediave spanjolle iu ka therur shumë hubja e Serbisë dhe festimi i golave me shiponje të dy futbollistëve shqiptarë Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqiri.

Gazeta Online spanjolle Marca më shumë është marrurr me menyrën e festimit të Xhakës dhe Shaqirit duke i dhënë ngjyra politike, Në një shkrim të gjatë “Marka” shkruan për historinë dhe origjinën e lojtarëve shqiptar duke u bër palë me mediat fashiste serbe.

Sponzor

https://twitter.com/marca/status/1010259938223026176/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fmimages.org%2Fedhe-mediat-spanjolle-hajne-m-per-shqiponjen-e-xhakes-dhe-shaqirit%2F
-Sponzor-