‘Edhe një skandal i Qeverisë Kurti, Kosova bleu oksigjen në Serbi me boca të dryshkura’

0

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka, po pretendon edhe në një skandal të Qeverisë Kurti.

Në Facebook, ai postuar fotografi që thotë t’ia ketë dërguar një mjek brenda një qendre spitalore.

Aty shihen bombolat e oksigjenit, që sipas këtij pretendimi kanë ardhur nga Serbia, mirëpo që përveç kësaj janë edhe në gjendje të mjerueshme.

Postimi i plotë dhe fotografitë e postuara nga Zeka:

Edhe nje skandal i Kryeministrit Kurti qe lidhet me Serbi

Bocat e oksigjenit prej serbie zotri Milaim zeka edhe ne mujin prill dmth jan mbush ne serbi pastaj kan ardh ne Kosov edhe shiqone gjendjen e tyre me ndryshk komplet, ky eshte njoftimi qe ma dergon nje mjek brenda qendres spitalore…!!!.

-Sponzor-