Edi Company – Mbi 100 lloje të dyereve të brenshme

0

EDI COMPANY, është kompani e cila bën shitjen e dyerve të brendshme për shtëpi dhe banesa.

Me seli në Malishevë kjo kompani bën shitjen e mbi 100 llojeve të dyerve me ngjyra dhe dizjane të ndryshme.

Sponzor

Produktet e kësaj kompanie janë ekskluzive dhe në trend me linjat evropiane.

Poashtu kjo kompani bën edhe monitimin shpejte dhe ne menyre profesionale.
Ekipi i kësaj kompanie është i përgaditur dhe garanton cilësi në produkte dhe shërbime.

Kontaktoni: +38349626758
049342271
044183943

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Sponzor-