Egzona Gurguri kthehet me një spot të jashtëzakonshëm, sjellë këngën “Publikisht”

0

Egzona Gërguri, është rikthyer përseri fuqishëm në tregun muziko4. Ajo pērveç në gjuhën shqipe di të këndoj edhe turqisht, ku këngët e saj pëlqehen mjaftë shumë.

Ajo ka realizuar një këngë të jashtëzakonshme në Kapadokia të Turqisë.

Sponzor

Xhirimet e spotit janë mundësuar nga Fama Event. Muzika dhe teksti janë realizuar nga Beni Baksi.

Kënga e saj quhet “Publikisht”

-Sponzor-