Ekskluzive: Gjykata Speciale mund t’i hedhë poshtë të gjitha aktakuzat ndaj Thaçit, Krasniqit, Veselit dhe Selimit edhe pas konfirmimit!

0

Shumë shpejt mund që procesi gjykues ndaj themeluesve dhe udhëheqësve të UÇK-së nga Dhomat e Specializuara në Gjykatën Speciale të përfundoj.

Kjo pasi që Gjykata Speciale, mund të i hedhë poshtë gjitha aktakuzat e ngritura ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veseli, Jakup Krasniqit e Rexhep Selimit.

Sponzor

Gazeta NewBorn, ka informata të tilla por të pakonfirmuara me saktësi, se gjykatësi i Gjykatës Speciale edhe pas konfirmimit të aktakuzes, ai ka mundes që edhe tash ti hedhë poshtë aktakuzat për arsye të mungeses së fakteve se UÇK ishte grup i përbashket kriminal.

-Sponzor-