Ekskluzive: Jep dorëheqje Driton Lajçi, drejtor i divizionit për Gjykatën Speciale në Kosovë

0

Gazeta NewBorn, nga burime brenda Ministrinë e Drejtësisë, mëson se ka dhënë dorëheqje,Driton Lajçi,drejtor i Divizioni për Mbrojtje Juridike dhe Mbështetje Financiare, për të akuzuarit potencial, pranë Dhomave të Dpecializuara në Ministrinë e Drejtesisë.

Drejtori i Zyrës për mbrojtjen e të akuzuarve nga Gjykata Speciale, Driton Lajçi ishte marrë në pyetje nga Prokurorët e Speciales.

Sponzor

Arsyet e dorëheqjes së Lajçit deri më tani nuk dihen. Gazeta NewBorn, ka provuar të merr përgjigjie nga Lajçi po ka qenë i pamundur komunikimi me të.

Gazeta NewBorn, do të iu mbajë të informuar me këtë zhvillim…

-Sponzor-