Ekskluzive: LDK në mbledhje, priten dorëheqje të mëdha?!

0

Lidhja Demokratike e Kosovës pas pak pritet të mbajë një mbledhje urgjente pas rezultatit katastrofal dhe më të keq që ka pasur ndonjëherë në historinë e saj 30 vjeçare.

Gazeta NewBorn, mëson se së shpejti do të organizohen zgjedhjet e brendshme, ku do të ketë ndryshime rrënjësore.

Sponzor

Ndryshime do të ketë në Kryesi, Këshill të Përgjithshëm dhe nepër degë, përfshi ndryshimin e kryetarëve në shumicën prej tyre.

Poashtu, ndryshime do të ketë edhe tek nënkryetarët dhe kryetari i LDK-së.

NewBorn, më tej mëson se kandidati më i votuar pritet të jetë kryetar i LDK-së ndërsa kandidatët më të votuar do të jenë pjesë e Kryesisë si dhe nënkryetar të partisë.

-Sponzor-