Ekskluzive: Marreveshja Kosovë-Serbi nënshkruhet në mars, kur dy shtetet janë në fushatë zgjedhore dhe pa Qeveri

0

Marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë, e cila po proklamohet të jetë si historike pritet të nënshkruhet në muajin mars të këtij viti.

Kjo marrëveshje do të bëhet mes dy presidentëve të vendit dhe në prezencë të presidentit amerikan, Donald Trump.

Sponzor

Gazeta NewBorn mëson se marrëveshja do të arrihet në muajin mars pasi që dy shtetet do të jenë në fushatë zgjedhore, përfshirë Kosovën ku partitë fituese nuk po arrijnë koalicion dhe vendi është në afate kushtetuese për formimin e Qeverisë.

Poashtu sipas burimeve kjo marrëveshje do të nënshkruhet me kufinjt aktual që ka vendi ynë, pa u prekur ata.

-Sponzor-