Ekskluzive: Marreveshje mes Shpend Ahmetit dhe Lumir Abdixhikut!

0

Kandidati nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Lumir Abdixhiku, njëherësh do te jetë edhe ndër kandidatët e pëmendur për të marrë mandatin e të parit të kryeqytetit.
Por ,se a do të bëhet kryetar kjo nuk mund të dihet,pasi ende nuk ka diçka zyrtare.
Vlen të theksohet, se në fotot e asamblistëve të LDK-së,ka edhe mbishkrime të cilat lënë të kuptohet se Abdixhiku mund të jetë kandidat për kryetar të Prishtinës.
Burime te gazetes Newborn kuptojnë se mes Lumirit dhe Shpendit ka një marrëveshje, se nësë Lumiri arrinë të bëhet kryetar i LDK-së, atëherë vendin e nënkryetarit do ta zë Shpend Ahmeti.

-Sponzor-