Ekskluzive: Serbia i kishte dërguar femra në hotele të Dubait, anëtareve të Interpolit për ti shantazhuar

0

Pas dështimit të votimit të Kosovës në INTERPOL kanë filluar të dalin në pah detaje të reja nga zhvillimet dhe fushata në Dubai për pranimin e Kosovës në këtë organizatë, raporton Gazeta NewBorn.

Gazeta NewBorn, nga Dubai mëson se i gjithë shteti i tij ka përodorur fushatë të ashpër ndaj Kosovës që të mos bëhet anëtare e INTERPOL-it.

Sponzor

Siç tregojnë këto burime, Serbia ka përdorur edhe femra duke i dërguar në hotele tek përfaqësuesit e vendeve anëtare të INTERPOL-it, e pastaj duke i shantazhuar ato.

Kryesisht cak i tyre kanë qenë vendet Islamike, të cilat janë anëtare të INTERPOL-it

 

-Sponzor-