Ekskluzive: Ukë Rugova pjesë e listës zgjedhore nga LDK

0

Ukë Rugova, djali i Presidentit Historik dhe themeluesit të LDK-së, Ibrahim Rugovës, pritet të jetë kandidat për deputet.

Gazeta NewBorn mëson se Rugova do të jetë pjesë e listës zgjedhore në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Sponzor

Siç thonë burime të Gazetës NewBorn, Rugova është propozuar që të jetë kandidat për deputet nga Dega e Velanisë.

-Sponzor-