Ekskluzive: Zbulohet një email ku organizohet propagandë per ikjen e qytetarëve nga Kosova (Dokument)

0

Kohës së fundit në vendin tonë janë plasuar informacione për një ikje masive të qytetarëve të Kosovës jashtë vendit për një jetë më të mirë, shkruan Gazeta NewBorn.

Madje sipas raportimeve në media pjesë e ikjeve nga Kosova janë edhe pjestarë policor dhe ushtarak.

Sponzor

Por si duket e gjithë kjo ka qenë një inskenim dhe një tendencë propagandë, i realizuar nga dy serbë dhe duke përdorur media lokale serbe, e më pas të shpërndara edhe nepër media lokale e nacionale në vend.

Sot gjatë ditës kanë arrritur disa dokumente në redaksine e Gazetës NewBorn, ku shihet se eshte nje email mes dy serbëve që kane planifikuar propagandë në Kosovë për emigrim.

Më poshtë e-maili i siguruar nga Gazeta NewBorn në gjuhën shqipe dhe atë serbe.

Email ne gjuhen shqip:

Përshendetje!

Jemi afër një propagande të madhe kundër Kosovës. Atje tashmë kanë arritur t’a lëshojnë të gjithë Kosovën. Edhe shumë zyrtarë të FSK-së po e lëshojnë punën atje.

Ju duhet të përdorni disa media lokale të Mitrovicës atje në Kosovë, që të bëjmë një propagandë sa më të madhe atje.

Emaili në gjuheën serbe:

Zdravo!

Mi smo blizu ogromnog veliek propgande protiv Kosova. Tamo oni sada posežu po celom Kosovu. Čak i mnogi službenici KSB-a tamo otpuštaju svoje poslove.

Morate da koristite neke lokalne medije u Mitrovici tamo na Kosovu, da napravite veći zaostatak tamo.

-Sponzor-