Ekskluzivisht flet Grupi i Kumanovës n’Kosovë Show, rrëfimi prekës i tyre

0

Këtë javë kanë kënduar dhe folur ekskluzivisht Grupi i Kumanovës në emisionin n’Kosovë Show, shkruan Gazeta NewBorn.

Ata kanë bërë rrëfime tejet prekëse duke folur për betejen e Kumanovës e cila ndodhi në maj të vitit 2015

-Sponzor-