Eksluzive: Nisma shkon me PDK-në, merr 10 vende në listë zgjedhore?!

0

Partia Demokratike e Kosovës dhe Nisma SocialDemokrate janë afër një koalicioni parazgjedhor.

Siç merr vesh Gazeta NewBorn, Nisma dhe PDK së shpejti pritet të zyrtarizojnë koalicionin e tyre parazgjedhor, ku Nisma do të i ketë 10 kandidatë për deputetë në kuadër të listës zgjedhore derisa PDK do të i ketë 100 kandidatë.

Sponzor

Sami Lushtaku është figura kryesore e cila me çdo kusht po tenton të e bashkojë elektoratin e dikurshëm të PDK-së me përadrimin e Nismës në PDK, derisa kundër një koalicioni NISMA-PDK janë Dega e PDK-së në Malishevë dhe disa figura të PDK-së në qendër, të cilët nuk e pëlqejnë një koalicion të tillë.

-Sponzor-