Emisioni n’Kosovë Show filloj sezonin e ri, kjo ishte befasia (Video)

0

Është rikthyer grupi n’Kosovë show këtë javë te shikuesit e vet, mysafir ishin të gjithë të “rikthyer” në skenën televizive e artistike, Valon Maloku këtë sezon ka filluar emisionin e tij Valamala show, ndërsa u rikthye edhe grupi Aurora – “lideri“ i këtij grupi Nazmi Sfishta i njohur si Nazi tregoi për rikthimin në muzikë dhe tregoi se në një periudhë atë e sulmuan djajtë (dreqi).

-Sponzor-