Emocionuese, nxënësi përshëndet mësuesin e shokët e klasës, shkon në Gjermani

0

Këtë vit shumë nxënës kanë braktisur shkollat, ku bashkë me familjet ua kanë mësyrë vendeve të perëndimit për një jetë më të mirë.

Thuajse çdo ditë, mësuesit përcjellin nxënësit e një karrige në klasë mbetet bosh.Moment edhe me emocionues e i rëndë është kur nxënësit e tjerë bëhen rresht dhe përshëndetin shokun e klasës që po largohet nga shkolla.

Me një moment të tillë u ballafaquan nxënësit e shkollës fillore “Ndre Mjeda” në Rakosh të Istogut.Sic shihet në këtë video, kujdestari i klasës, profesor Gani Arifaj përcjellë nxënësin nga klasa e tij.

Derisa, nxënësit e tjerë po e përshëndesin duke i uruar atij të mira në vendin ku po shkon, Gjermani.

Ndërsa, edhe lotët nuk munguan kur nxënësi përqafoi mësuesin e përshëndeti për herë të fundit shoqërinë e klasës.

-Sponzor-