Publikohet video e momentit kur djali i Presidentit Thaçit, Endriti bën… (Video)

0

Endrit Thaçi njihet si njëri prej atyre djemve të politikaneve që nuk kursehet nga luksi

Ai është parë shpesh si njëri prej djemve që ka shëtitur botën, derisa pushimet më parë i bënte në vende të ndryshme të botës, si në Romë, Dubai, Vjenë dhe vende të tjera.

Por sot ai ka zgjedhur që të na tregojë se nuk është më në vendet me ekzotike të botës por që pushimet dimërore po i kalon në Brezovicë. Kjo shihet në një video që ai ka postuar në Instagram.

E duket se djali i presidentit është edhe një skiator i mirë, pasi që nga video duket se di shumë mirë të skijojë.

-Sponzor-