Erdogani godet: Do te ndërtojmë 3 fabrika ne Serbi, janë popull i mirë

0

Kjo është marrëveshja konkrete mes Erdogan dhe Vuçiq në Stamboll: “TAI Group” dëshiron të ndërtojë një hotel në Beograd dhe është paralajmëruar se investitorët turq, përveç Kraljevës, do të ndërtojnë katër fabrika të tjera, shkruan “Novosti”.

Marrëdhënia me Turqinë është me rëndësi të madhe për Serbinë. Ne kemi arritur të rrisim shkallën e shkëmbimit tregtar në më shumë se një miliard euro, gjë që është një gjë e madhe për vendin tonë.

Sponzor

Dhe shkëmbimi tregtar do të rritet. Turistët turq janë  numëri me i madh në Serbi, kjo është me rëndësi të madhe për ne dhe do të vijnë gjithnjë e më shumë, tha Vuçiq.

Ivestitoret turq do të vijnë në Serbi, përveç fabrikës në Kralevë, ku ata do të punësojë rreth 2,500 punëtorë turqit do të ndërtojnë edhe katër fabrika tjera.

Kurse, Kosovës i mjafto xhamia e madhe në Prishtinë, një dhuratë e Erdoganit për shqiptarët.

-Sponzor-