Është koha të njiheni me djalin dhe vajzën e Ramadan Krasniqi-Danit

0

Ramadan Krasniqi-Dani është ndër këngëtarët më të dashur për publikun tonë.

Ai vazhdon të sjellë shumë këngë të bukura që janë hite.

E njohim të gjithë atë si këngëtarë por jo edhe familjen e tij.

Më poshtë iu sjellim disa fotografi të djalit dhe vajzës së Danit. Transmeton Gazeta NewBorn

-Sponzor-