Facebook bllokon profilin e gazetarit Fitim Çeku, pas kritikave për Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanin

0

 

Është pezulluar përkohësisht profili i gazetarit dhe drejtorit të Gazetes NewBorn, Fitim Çekut dhe kritkut të Kryeministrit Kurti dhe Osmani për disa ditë nga Facebook! Nuk dihen arsyet se pse ka ndodhur kjo!

Sponzor

Nuk dihet deri më tani arsyet e cenzurimit të gazetarit Çeku, se është cenzuruar nga Qeveria e re Kurti 2, apo ndonjë shkelje e drejtave të Facebook!

-Sponzor-