Fadil Gashi pranë qytetarëve sikurse në luftë, dëgjon hallet e tyre

0

Dikur ishte komandant i UÇK-së kur dëgjonte hallet e tyre e sot në liri vazhdon të i vizitoj. Kandidati i LDK-së Fadil Gashi, bashkë me ministrin Besian Mustafa kanë takuar disa fermerë klinas ku janë njortuar me halllet dhe problemet e tyre, veçmas pas vërshimeve të fundit.

Të bashkuar nê këtë vizitë ishte e gjithë kresia e LDK-së në Klinë.

Sponzor

Postimi;

Sot në Degën e LDK-së në Klinë ishte për vizit Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa me bashkëpunëtorët.
Pas vizitës në Zyret e Degës i takuam edhe fermerët në komunën e Klinës.

-Sponzor-