Familjes kosovare i prishet dasma, nuses i kallet velloja në restaurant

0

U kall Nusja 🔥🔥🔥🔥😳😳😳

Posted by Kosova Internacional on Sunday, August 12, 2018


Një video që po qarkullon në rrjetet sociale shfaq një nuse duke marrë flakë.

Gjatë ceremonisë martesore, ndodhin shumë gjëra, por rrallë shohim nuse që marrin flakë.

Sponzor

E kjo ka ndodhur në një dasmë kosovare.

Në hyrjen e nuses me dhëndrrin, në një moment, zjarri kaplon fustanin e saj.

Megjithatë, ndërhyrja e dasmorëve bën që zjarri të ndalet.

Videoja është ngarkuar dhe shpërndarë gjithandej në rrjetet sociale.

-Sponzor-