Fatjona më shumë se kurrë tani ka nevojë për ndihmën tonë, ju lutemi shpërndajeni

0

Fatjona Kurmehaj, ka nevojë për ndihmë edhe për një trajtim mjeksor sepse para 10 ditëve ishte në Turqi për të bërë një kontroll dhe analiza .

Analizat janë kthy me rezultat negativ ku janë nisur disa simtoma jo të mira dhe i duhet që të bën edhe një trajtim me kimoterapia dhe emrin FLAG-ida të cilën në Kosovë nuk trajtohet dhe është urgjente sepse çdo minut mund të i keqësohet gjendja, shkruan Gazeta NewBorn.

Për të ber këtë trajtim po i kërkojnë 25 mijë Euro

Ata të cilët kanë mundesi për ta ndihmuar Fatjonen , mjetet mund ti depozitojnë në këtë xhirollogari Bakare SWIFT CODE: NLPRXKPR
IBAN:XKO5 1706003028791596 në NLB Prishtina Safete Kurmehaj .

Për çdo informacion mund të na kontaktoni në këta numera kontaktus 045642070 ; 049267477

-Sponzor-