Fatmir Limaj: Nëse nuk do të isha politikan, ky do të ishte profesioni im

0

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, ishte i ftuar në emisionin n’Kosovë Show.

Në këtë emision, Limaj ka folur për shumë gjëra duke filluar nga puna e Qeverisë, ajo e subjektit të tij politik Nisma Socialdemokrate dhe gjëra të tjera, shkruan Gazeta NewBorn.

Sponzor

Ai ka folur edhe për liderët e vendit.

Limaj, poashtu ka treguar se çfarë do të dëshironte të ishte me profesion sikurse të mos ishte politikan, transmeton Gazeta NewBorn.

-Sponzor-