Fillojnë linjat sezonale drejt bregdetit Shqiptar

0

Edhe ketë vitë si çdo vitë tjeter me parë, fillojnë linjat sezonale drejt bregdetit Shqiptar.

Nga data 01.07.2020 Fillojnë udhetimet e rregullta çdo ditë drejt: Shengjinit, Velipojës dhe Durrësit.

Sponzor

Per pushimet tuaja perkujdeset agjensioni “KUJTIMIBUS” me autobusë super komod, staf profesional, shërbime cilësore e bileta te volitshme.

Pejë-Shëngjin-Pejë biletë kthyse per vetem 7Euro

Pejë-Velipojë-Pejë biletë kthyse per vetem 7Euro

Nisja:
Pejë 04:00h
Deçan 04:20h
Gjakovë 05:00h

Per informata dhe rezervime:
Zyret tona:
1. Pejë (Stacioni Autobusve)
2. Deçan (Qender te qytetit)
Numrat konkatues:
+383 45 984 518
+383 49 144 79

-Sponzor-