Fillon shitja e biletave për ndeshjen Maqedonia e Veriut – Kosovë

0

Federata e Futbollit e Maqedonisë ka informuar të gjithë të interesuarit për fillimin e shitjes së biletave për ndeshjen play-off të Maqedonisë dhe ‘Dardanëve’.

Maqedonia e Veriut do të luajë kundër Kosovës më 26 mars në Arenën Kombëtare “Todor Proeski”, e që më pas do të presin fituesin e përballjes tjetër Gjeorgji – Bjellorusi, për t’u takuar në finale.

Sponzor

Biletat për ndeshjen janë në shitje nga 03.03.2020. përmes rrjetit të shitjeve të MKTickets dhe vendet e mëposhtme:

– Arena Kombëtare “Todor Proeski” (çdo ditë nga 10:00 deri në 18:00)

– TA Globe – Ohër

– TA Bran – Pastep

– Bar koncepti – Strumica

– Kafe Symbol – Shtip

– Literatura – Manastir

– Kiosk Korso – Të pasigurt

– Uni Son – Velesi

– Duhani Leni + – Gjevgjeli

– Libero Travel – Brakes

-Sponzor-