Firma roletave “Monte Toni” shtepisë tuaj ua sjellë një pamje mahnitëse

0

 

Keni vendosur të bëni një shtëpi, që ajo të duket sa më e bukur, por akoma nuk keni vendosur se kush do të ua rregulloi rreletat.

Sponzor

Ndodhë që mendja juaj është me dyshime se cilës kompani të ia jepni punën. Për arsye se nuk jeni sigurtë se a mund t’u pëlqej puna dhe mundi t’iu shkoj dëm.

Ateherë ju mund ta zgjidhni firmen e rreletave “Monte Toni” nga në Deçani cila ka një përvojë shumë vjeçare të punës.

Ne kemi vendosur të u’a tregojmë disa punime senzacionale të kryera nga kjo firmë, të cilat mund t’i shikoni përmes fotove që u’a sjellim më poshtë.

Firma “Monte Toni” ju sjellë disa sherbime të veqanta për ju siç janë:

-Roleta Veneciane

-Perde Vertikale

-Perde Zebra

-Rollo Perde

-Roleta të jashtme të aluminit

Mos hezitoni, garancion 10 vjeçar dhe cilësi matriale për punën që bëjnë.

Numri kontaktues: 044 267 049 / 044 237 088 / 049 120 148

-Sponzor-