Flamur Plakiqi sjellë projektin e radhës muzikor me titull “Plaga e vjetër ”

0

Flamur Plakiqi sjell Projektin e radhes Muzikor me titull “Plaga e vjetër ”.

Muzika dhe teksti janë te punuara nga Bes Buzuku -Chipsi ndersa per Videoklipin është perkujdesur Enis Nishori .

Sponzor

Plakiqi ka premtuar se nuk do te ndalet me kaq, por do te sjell ende projekte te reja.

Për më tepër ju ftojm ta degjoni këngën e tij të fundit “PLAGA E VJETER”⬇

-Sponzor-