Flasin ushtarët e UÇK-së :Edhe nje jetë do të luftonim për Kosovë

0

Flasin ushtaret e UÇK-se :Edhe nje jete do te luftonim per Kosov

Kete jave ne emisionin nKosove Show, kane qene mysafir, sh pjestaret e UÇK-se .

Sponzor

Ata shtuan se nuk friksohen asnje gjyakte dhe do te luftonin nje jete nese do te ishte nevoja

-Sponzor-