Flet ekskluzivisht Vali Corleone. Ja çfarё i thanё mjekёt nё psikiatri!

0

Kёtё javё nё mesin e shumё tё ftuarve nё emisionin “ElitёShow” ishte i ftuar i shumёpёrfoluri Vali Corleone.

Ai nё njё intervistё ekskluzive rrefeu shumёçka nga jeta e tij private si dhe zbuloi shumё “sekrete” tё cilat mё parё nuk i kishte rrёfyer nё media.

E pёr tё parё se çfarё i thanё mjekёt nё psikiatri dhe si kaloi gjatё kohёs kur qёndroi nё burg ndiqeni videon nё vazhdim:

 

-Sponzor-