Fotografia që po bën xhiro në internet, kur Jahjaga ishte e re, ja çka bënte me ish presidentin amerikan George Bush

0

Ish presidentja e Kosovës shpesh edhe u bë personazh i shtpyti rozë, e kjo për shkak të kurshtjes së publikut për jetën e saj private.

Se si u bë presidente e Kosovës, ende mbetet enigmë për shumë prej qytetarëve.

Sponzor

Ajo kishte një karrierë si police para së të vihej në këtë post dhe kishte lidhje me zyrtarë amerikanë.

Në një fotografi, Atifetja më e re shihet me ish presindentin amerikan George Bush, me të cilin shihet se u takua.

Për më shumë shikoni një fotografi të rrallë të ish presidentës kur ka qenë e re e me një stil ndryshe.

-Sponzor-