Frizerka publikon foto të Gëzimes pasi e rregulloi për dasmë, me këtë frizur e grim ajo ju ‘tranon’

0

Frizerja publikon pamje nga rregullimi i Gëzimes

Sot ka festë të madhe në familjen e Remzie Osmanit. Djali i saj, Hamëza dhe e fejuara e tij Gëzimja, kurorëzojnë dashurinë e tyre me martesë.

Fotografitë e parë të rejës së Remziës tashmë kanë dalë. Pajme të Gëzimës kanë dalë edhe nga momentet kur grimohet. Grimerja e saj Selma ka bërë publike disa pamje.

Dasma në shtëpinë e këngëtares shqiptare ka nisur dy ditë më parë.

-Sponzor-